Master Tailors - diensten in meerdere landen

Onze werkwijze

Uw persoonlijke voorkeuren staan bij ons voorop. Wij meten nauwkeuring uw maten op en middels onze stoffen collectie stellen wij met u het ideale pak samen. Deze sluit dan perfect aan op uw levensstijl en gelegenheid waar u dit pak voor wil dragen. Diverse opties, knopen, garen etc maken het pak compleet.

Roparo Master Tailors werkt op afspraak . U kunt naar onze showroom komen of wij komen naar u op een voor u gewenste locatie.

Master Tailors

Maatwerk in drie stappen

Stap 1: Maten opnemen
Perfecte maatvoering is essentieel bij maatwerk. Uw kleermaker stemt de pasvorm af op uw lichaam én uw persoonlijke voorkeur waaruit uw unieke patroon zich vormt.

Stap 2: Stoffen, opties en accessoires kiezen
Nadat uw maten genomen zijn, kiest u de stof, de kleur van de voering, paspels en columbia. Open knoopsgaten in de mouw, doorgeputte revers en initialen zijn uiteraard inclusief. Uw kleermaker voorziet u van deskundig advies.

Stap 3: Aflevering
Na 4 weken is uw op maat gemaakt kostuum, colbert en/of shirt gereed. Uw kleermaker levert het maatwerk af. Tijdens het doorpassen bekijkt u samen of alles geheel naar wens is. Bij een nabestelling kunnen wij u nog sneller van dienst zijn. Wij bewaren uw maten in uw ‘digitale patroon’. U hoeft dan alleen nog de stof en eventuele opties uit te kiezen.

Master Tailors

Het juiste patroon

Een maatpak is precies gesneden om uw metingen en versterkt met een interieur van canvas, wat betekent dat het niet zal hangen op je schouders. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de pantalon, de juiste lengte en fit maakt het geheel compleet.

Master Tailors

Pasvorm

We begrijpen dat wanneer je gelukkig wordt van onze kleding, u graag anderen over ons wil vertellen. Dat is de reden waarom onze perfecte pasvorm garantie zo belangrijk is voor ons. De overgrote meerderheid van de kleding die we produceren passen perfect de eerste keer. Toch begrijpen we dat alle lichamen uniek zijn. Als er iets over de pasvorm van uw kleding niet naar uw tevredenheid is, zullen wij veranderingen kosteloos binnen 30 dagen na levering maken.

Master Tailors