Master Tailors - Productie in meerdere landen

Productie in meerdere landen

zowel binnen als buiten Europa kleine (bespoke) ateliers en grote (productie 1000 stuks per dag) ateliers. Mogelijkheid om te werken met digitale patronen.

Mag het een stofje meer zijn ?

Een greep uit de luxe merken waar wij mee samenwerken: Scabal, Holland & Sherry, Vitale Barberis, Dugdale, Colombo, Dormeuil, Satorial, Thomas, Zenith, Cavani, Luciano, Puro, Perennial, Monti, Stoffa en meer………

Master Tailors

Moderne productie

Onze meester kleermaker is de wereld over gereisd op zoek naar fabrieken en ateliers die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. De kleermakers van de fabrieken en ateliers werken met onze eigen unieke patronen en volgen de werkwijze van onze meester kleermaker.

Master Tailors

Maatoverhemden

Een maatpak kan eigenlijk niet zonder een goed bijpassend maatoverhemd. Een ruime keuze uit 100% katoenen stoffen met diverse designs en prints. U bepaald zelf de soort kraag, manchet en knoop. Uiteraard zullen wij u hierin ook goed adviseren.

Master Tailors

Speciale gelegenheden

Of het nu gaat om een bruiloft, receptie of een galadiner u wilt er altijd met de juiste kleding verschijnen. Een goed advies is hier dan ook onontbeerlijk en wij kunnen u daarmee helpen. Voor elke gelegenheid de juiste outfit. Wij zullen u ook hierin volledig ontzorgen.

Master Tailors